Interessante manier om rovers omver te werpen: de buren hebben een betere deurmat

Interessante manier om rovers omver te werpen: de buren hebben een betere deurmat
Google+
Tumblr
Pinterest

Gegarandeerd om "inbrekers en vuile schoenen de borstel af te geven", het idee van Reed Wilson voor een deurmat is niet alleen praktisch, maar ook leuk. Nou, technisch gezien is het alleen maar leuk als je in een veilige buurt woont, maar dit is een ander verhaal. "De buren hebben betere dingen" is de boodschap van dit ongewone deurkleed, een cool ontwerpidee met inzicht in het gevoel voor humor van de bewoner. We kunnen het niet helpen, maar stel je de reactie van een echte inbreker voor op dit soort berichten. Denk je dat hij ervoor valt?

Al met al waarderen we de eenvoud van dit ontwerp en het feit dat het opvalt door een creatieve aanpak. Geprijsd $ 50 De Neighbors Have Better Stuff Doormat (klik op deze link om het te kopen) is een interessante toevoeging aan de voordeur die de aandacht trekt, ondanks de "onvriendelijke" boodschap. Als je denkt dat deze kleine deurmat de truc zal doen en dieven op hun weg zal sturen, of als je het gewoon een origineel ontwerpidee vindt om in huis te hebben, voel je dan vrij om op de onderstaande kopen-de bodem te klikken en het voor je huis te kopen.

[buy to = "//click.linksynergy.com/link?id=roA3ssh5mq8&offerid=54404.21707&type=2&murl=http%3A%2F%2Fwww.uncommongoods.com%2Fproduct%2Fbetter-stuff-doormat%3Futm_medium%3Daffiliates % 26utm_source% 3Dlinksharefeed% 26utm_campaign% 3D21707 "]Interessante Artikelen