Interessante thuisuitbreiding in Londen met bakstenen muren en glazen schuifdeuren

Interessante thuisuitbreiding in Londen met bakstenen muren en glazen schuifdeuren
Google+
Tumblr
Pinterest

In opdracht van de Londense studio Tigg Coll Architects is in opdracht van een echtpaar en een woonkamer voor een paar kinderen waarvan de kinderen onlangs zijn verhuisd, een originele thuisuitbreiding geïmplementeerd. Deze toevoeging verbindt het hoofdgebouw met de tuin en heeft glazen schuifdeuren die zich terugtrekken in bakstenen muren: "Ook al wilden we dat de nieuwe extensie echt eigentijds en gebruiksvriendelijk aanvoelde, we wilden ook een materiaal gebruiken dat deze nieuwe hyperlink zou verbinden terug naar de geschiedenis van het huidige gebouw en gebied als een complete. Als het goed is gedaan, voegt metselwerk beweging en textuur toe en blijft het de tand des tijds"," verklaarde Tigg Coll.

Er is een originele persoonlijkheid afgedrukt in de nieuwe thuisextensie: "We vinden het een goed idee dat, hoewel de binnen- en buitenruimtes zijn gekoppeld, ze toch anders blijven en de stenen drempel dit benadrukt. "Terwijl je naar binnen stapt, worden begroet door een rij stenen, die de binnen-buitengrens markeren. Binnen en buiten werkten de architecten met grote tegels van wit porselein, waardoor ze opvallende kleurcontrasten tot stand brachten met de aangrenzende tuin en met andere materialen uit het hoofdgebouw. Hoe zou u persoonlijk commentaar geven op de resultaten van dit project? [Fotografie is van Andy Matthews]



Interessante Artikelen