Interactief muurontwerp bij Suppakids Sneaker Boutique in Stuttgart

Interactief muurontwerp bij Suppakids Sneaker Boutique in Stuttgart
Google+
Tumblr
Pinterest

Kinder schoenenwinkel ontwerp kan heel inspirerend zijn. DeSuppakids Sneaker Boutique in Stuttgart, inclusief speelsheid in het moderne interieur, nodigt kinderen uit om te communiceren met de schoenendisplay. De winkel is uitnodigend, helder en visueel aantrekkelijk en toont een combinatie van hout, licht en geometrie.

Ontworpen door Rippmann Oesterle Knauss (ROK), ziet de moderne sneakerwinkel er warm en uitnodigend uit. Alle elementen werden voorgesteld voor een speelse stelletje kinderen die een creatieve draai zouden vinden bij het kiezen van sneakers. Kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes worden aan één muur getoond, waarbij alle aandacht op dit enorme schoenenvertoning geconcentreerd is. De winkel is van alle leeftijden, van baby tot pre-puber, en presenteert stoutmoedig een unieke schoenendisplay. Ze worden gedemonstreerd op een honingraat-achtige muur, sneakers die van achteren worden verlicht, zijn niet de enige attractie. De muur zelf nodigt uit tot speelsheid.

"De behoefte van de klant aan flexibiliteit van beide, het weergavegebied en de opstelling, werd geadresseerd door een op maat gemaakt muurweergavesysteem. Zo zijn CNC-gebogen stalen staven en clipverbindingen gebruikt voor een snelle en eenvoudige herconfiguratie van de 96 houten panelen.

Gelegen aan de Paulinenstraße 44, 70178, in Stuttgart, Duitsland, verspreidt de aantrekkelijke winkel zich over 60 vierkante meter. Foto's van Daniel Stauch laten zien hoe de gekleurde houtdoppen die sneakers verbergen of onthullen, kunnen worden verplaatst om elke keer een ander landschap te creëren. Zoals ROK uitlegt: "nodigt het unieke schermarrangement kinderen uit om te spelen met een subtiel geïntegreerde cascadeschijfloop tijdens het bladeren door de schoenen op display". "Volgens de architecten is deze interactieve displaymuur gemaakt van natuurlijk en geverfd dennenbos:"

Net als bij een marmerloop dient de rand van de uitstalplanken als gids voor verschillende gekleurde houten schijven om mee te spelen. Hoewel dit speelse idee het belangrijkste aspect van het ontwerp is, is het visuele uiterlijk zorgvuldig uitgebalanceerd. De sneakers staan ​​centraal in een schoon en flexibel display en winkelontwerp dat is ontwikkeld met klanten van verschillende leeftijdsgroepen in gedachten. "Interessante Artikelen