Direct verlichting verbeteren in donkere kamers: Espaciel lichtreflector

Direct verlichting verbeteren in donkere kamers: Espaciel lichtreflector
Google+
Tumblr
PinterestOp zoek naar een eenvoudige oplossing om meer natuurlijke verlichting binnen in een kamer te brengen? We kwamen deze stijlvolle reflecterende eenheid tegen die volgens ons de slag kan slaan. De Espaciel-lichtreflectorverbetert direct de natuurlijke helderheid van donkere kamers. Praktisch en efficiënt, dit ontwerp is ontwikkeld om elke dag welzijn en comfort te bieden: "Uitgerust met een sterk reflecterend, draaibaar oppervlak, kan de Espaciel-reflector worden gebruikt om daglicht in elke gewenste richting te richten. Zo kunt u de natuurlijke lichtniveaus in uw huis eenvoudig en intuïtief vergroten ", lichtten de ontwerpers toe.

De Espaciel werkt door hem voor een raam te plaatsen. Er zijn drie modellen beschikbaar en de gebruiker kan degene kiezen die het best bij zijn of haar huis past. Het type product hangt af van het oppervlak waarop het is gemonteerd: balkonhek, buitenvensterbank en binnenraam.

Het installatieproces is eenvoudig, wat een grote bonus is: "De Espaciel buitenreflector voor ramen duurt minder dan 1 minuut en is geschikt voor alle soorten openingen en gevels (baksteen, kiezelsteen op metselwerk, houtbekleding). Als de randen van de muur vlak zijn en minstens 10 cm dik, kan de Espaciel buitenreflector volledig veilig worden gemonteerd zonder te hoeven boren. "De prijzen variëren van € 99 voor een binnenreflector tot € 159 voor een balkonunit. Wat vind je van dit ontwerp?
Interessante Artikelen