Verander onmiddellijk de sfeer in uw huis: de 16 miljoen kleurenlamp [Video]

Verander onmiddellijk de sfeer in uw huis: de 16 miljoen kleurenlamp [Video]
Google+
Tumblr
Pinterest

Hoe kunt u eenvoudig de sfeer van uw keuze creëren op verschillende momenten van de dag? High-tech liefhebbers zullen zeker genieten van de nieuwe 16 miljoen kleuren gloeilamp, een nieuwe gizmo van Smfx. Deze slimme lamp wordt omgezet in een magische lichtbron met behulp van een downloadbare applicatie: "Gebruik de app om de lampen aan en uit te zetten, te dimmen en op te lichten en de kleur te veranderen. Helder blauw-wit is handig om te werken of te studeren, warm geel vergemakkelijkt ontspanning, terwijl de verschillende kleuren een goede match zijn voor vakanties en vieringen, films kijken of zelfs als een nachtlampje. In de Disco-modus verandert de lamp van kleur om overeen te komen met muziek en geluid, waardoor deze perfect is voor feestjes. "Bekijk de onderstaande video om te zien hoe het werkt:

Eenvoudig te installeren en te gebruiken, de LED-lamp hoort te passen in elke standaard socket; vervang eenvoudig elke lamp in uw huis met de Smart LED Light Bulb en download vervolgens de gratis SMFX-app om de lamp te regelen. Met de applicatie kunnen gebruikers tot 25 Smart LED-lampen bedienen vanaf een telefoon of tablet. Bovendien kan de lamp worden ingepland op basis van dagelijkse gewoonten: "Stel een timer in waarmee de lamp kan worden uitgeschakeld, of stel een planning in dat de lamp op bepaalde tijden van de dag in elke gewenste kleur wordt in- of uitgeschakeld. De lamp kan dimmen en uitschakelen als je in slaap valt, en je 's ochtends op natuurlijke wijze wakker maken met zacht licht. "

Het product heeft een levensduur van maximaal 25.000 uur en verbruikt 10% de energie van standaard gloeilampen. Als je denkt dat je huis de laatste tijd geen hi-tech persoonlijkheid heeft, kun je het hier kopen voor $ 59.Interessante Artikelen