Inspirerend River View Home als voorbode van een gelukkig gezinsleven

Inspirerend River View Home als voorbode van een gelukkig gezinsleven
Google+
Tumblr
Pinterest

Stel je voor dat je een gezin sticht in een huis zoals dit River House - een plek waar familie en vrienden samenkomen om te genieten van een fantastisch uitzicht op het water vanuit de open ruimte op de eerste verdieping. Ontworpen door Gerald Smith, biedt deze eengezinswoning in Minyama, Queensland, Australië, een levende ervaring zoals weinig anderen. We kunnen aan de hand van de foto's zien hoe dit huis als een gelukzaligheid kan worden beschouwd: het heeft de sleutel tot verbluffende dagen bij het 25 meter lange zwembad en nachten met uitzicht op stil water op slechts enkele meters afstand.

Binnen lijkt de dubbelhoge woonkamer het natuurlijke licht in te nemen. Gepolijst beton, natuurstenen tegels, hardhouten balken en wollen tapijt werden van binnen gebruikt om een ​​gastvrije sfeer te creëren.

Een buiten woonkamer en een grill-keuken maken het heerlijk om te genieten van warme avonden en de toon te zetten voor gezellige feesten bij het infinity-edge zwembad. En wie zou er niet van dromen om kinderen op zo'n prachtige locatie op te voeden? Een rumpuskamer op het lagere niveau zorgt voor het geluk van kinderen en het bovenste niveau beschikt ook over een leuke speeltuin voor de kinderen.

De master suite boven is een recreatieruimte voor de ouders, met een royale ensuite, inloopkast, koffie- en theestation. Een balkon opent vanuit de slaapkamer naar de rivier en biedt de perfecte achtergrond voor romantische nachten.Interessante Artikelen