Inspirerende privéwoning met schaduw onder de Israëlische zon

Inspirerende privéwoning met schaduw onder de Israëlische zon
Google+
Tumblr
Pinterest

Deze inspirerende privéwoning in Ramat HaSharon, Israël, creëert de perfecte achtergrond voor een leven vol geluk en ontspanning. Onder de barre Israëlische zon, fantaseerden de creatieve geesten van de in Pitsou Kedem Architecten gevestigde studio in Tel Aviv een moderne oase. In samenwerking met architect Jonathan Munjak heeft de architectuurstudio dit voorheen leegstaande stuk met leven doordrenkt. Gefotografeerd door Elad Sarig, presenteert het huis zich als een zeer moderne woning die open staat voor de natuur via grote ramen, glazen deuren en glazen wanden.

Een ruim terras biedt een uitnodiging om buiten te ontspannen, hetzij luieren bij het zwembad, een duik nemen, of gewoon heerlijk nadenken over hoe veel deze achtertuin eruitziet als een die je zou vinden in een luxe resort. De inspirerende privéwoning roept gedachten op over vrijheid en ontspanning. Een open leefruimte omvat formele en informele eet- en woonruimtes verzameld tussen grote ramen.

Overstroomd met natuurlijk licht, waren de lichte sociale ruimten bezaaid met kleur net genoeg om een ​​elegante algehele look te creëren. Donkere kolommen accentueren de ruimte, terwijl een puur wit opbergsysteem het woongedeelte definieert. Dit spel van kleur en niet-kleuren biedt het interieur een fascinerend ontwerp, eenvoudig maar toch uiterst geavanceerd.Interessante Artikelen