Inspirerende ontwerpdetails gepresenteerd door Ave Marina 3 Residence in Zuid-Afrika

Inspirerende ontwerpdetails gepresenteerd door Ave Marina 3 Residence in Zuid-Afrika
Google+
Tumblr
Pinterest

Gelegen op de hellingen van Lion's Head boven Bantry Bay, biedt dit huis een panoramisch uitzicht over de baai en kijkt het uit over Sea Point en Robbeneiland, Zuid-Afrika. Het huis is gebouwd op drie niveaus en is bedoeld voor entertainment op grote schaal. Het lagere niveau komt uit op de tuin en de bovenste twee niveaus hebben uitgebreide overdekte en open terrassen.ANTONI ASSOCIATES zijn aangesteld om een ​​omgeving te creëren die het gevoel van luxe zen-styling en dat van Aziatische kuuroorden oproept. Onderdeel van de opdracht was om de gehele benedenverdieping te herontwerpen in een privé spa- en entertainmentniveau.

Het bestaande zwembad werd afgebroken en er werd een nieuw zwembad van 30 m resorttype geïnstalleerd, met een oneindigheidsrand. Een behandelings- / massagekamer voor koppels werd opgenomen in de spa, samen met een goed uitgeruste hightech fitnessruimte en sauna- en stoomcabines. Een wijnkelder en een bioscoopzaal werden ook opgenomen op dit lagere niveau.

De opdracht voor het meubilair en decor was om luxueus ingerichte eigentijdse interieurs te creëren met een wereldwijde fusie / eclectische mix van Aziatische artefacten en traditionele Europese elementen. De klanten zijn zeer goed gereisd, met name in Azië en wilden daarom dat hun huis hun ervaringen weergeeft met een eclectisch Aziatisch thema. Specifieke stukken in tactiele materialen en stoffen werden op maat ontworpen. Kleurrijke zijde, stoffen met patronen en achtergronden zorgen voor textuur en accent. De luxueus ingerichte master bedroom suite wordt aangevuld met vijf extra gastenkamers. Elke kamer was individueel ontworpen en heeft een eigen identiteit en kleurenpalet. [Foto's en informatie verstrekt via e-mail door Antoni Associates]Interessante Artikelen